Ga naar hoofdinhoud

hoveniers. van ontwerp tot onderhoud.

De Zuidhoek schuwt geen enkele uitdaging in groen. Laat u verrassen door de ontwerpers, of het nu voor een beeldbepalende rotonde is of voor camping of vakantiepark. Uiteraard realiseert De Zuidhoek wat het creëert. Dus ook voor de aanleg en aanplant tekent De Zuidhoek. En omdat wat mooi is, mooi moet blijven is De Zuidhoek net zo bedreven in onderhoud.

in goede handen

Uw groen is bij ons in goede handen. Onze enthousiaste medewerkers met “groene vingers” zorgen dagelijks voor de aanleg en onderhoud van vele groenprojecten.

Zuidhoek Groen is een bekende verschijning in het groene wereldje. U ziet de bedrijfsauto’s dagelijks van Bruinisse tot Burgh-Haamstede. Zowel aanleg als onderhoud kunt u ons toevertrouwen.
Vele opdrachtgevers geven reeds jaren hun groenwerkzaamheden uit handen.

Tot de huidige opdrachtgevers behoren de Gemeente, Provincie, Waterschap, Woningbouwvereniging, veel bedrijven waarvan heel veel uit de recreatieve sector zoals campings e.d.

ook eenmalige opdrachten als jaaropdrachten kunnen wij voor u verzorgen. Aanleg inclusief voorbereiding zoals een ontwerp en/of beplantingsplan is voor Zuidhoek Groen geen probleem. Jaaronderhoud
kan bestaan uit maaiwerk en onkruidvrijhouden van het groen. Eenmalige opdrachten kunnen bestaan uit het uitvoeren van een snoeibeurt of vellingswerkzaamheden.

Vooraf doen wij een opname en krijgt u een offerte met een duidelijke werkomschrijving en een prijs zodat u vooraf weet wat iets gaat kosten. Tevens bestaat er de mogelijkheid om medewerkers bij u te detacheren voor één of meerdere dagen per week.

Heeft u groenwerkzaamheden neem contact op en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

een korte opsomming van wat wij doen

  • Onderhoud openbaar groen
  • Inplanten en onderhouden van rotondes
  • Onderhoud bedrijfsterreinen
  • Onkruidbestrijding
  • Opruimen zwerfvuil en drijfvuil
  • Uw terrein sneeuwvrij maken in de winter

de zuidhoek werkt

contact

Deltastraat 8,
4301 RC Zierikzee

0111 413257
info@dezuidhoek.nl

Back To Top