Ga naar hoofdinhoud

begeleid werken

Gemotiveerde en betrouwbare werknemers zonder bedrijfsrisico’s. Zonder administratieve rompslomp en met professionele begeleiding. Als werkgever kunt u alleen maar dromen van deze unieke combinatie. Tot nu toe. Want De Zuidhoek biedt u al deze voordelen en meer…

Wsw’ers werken vaak in of via een sw-bedrijf. Maar zij kunnen ook met begeleiding en (als dat nodig is aanpassingen aan de werkplek) werken buiten De Zuidhoek. Bij een reguliere werkgever.

Financieel voordeel voor de werkgever
Neemt een werkgever een wsw’er in dienst? Dan krijgt de werkgever financieel voordeel:

  • De werkgever kan een loonkostensubsidie krijgen.
  • Met de no-riskpolis loopt de werkgever geen risico als een wsw’er langdurig ziek of arbeidsongeschikt wordt. De loonkosten van de werkgever worden bij ziekte grotendeels gecompenseerd. Dat regelt het UWV. Deze no-riskpolis is blijvend geldig.
  • Ook krijgt de werkgever hulp en begeleiding op de werkvloer.

Werkgevers zijn tevreden over Wsw’ers
Werkgevers die wsw’ers in dienst namen, zijn zeer tevreden over hun werknemers. Zij vinden wsw’ers gemotiveerde en betrouwbare werknemers. Ze vinden hen geschikt voor het werk waarvoor ze zijn aangenomen. Werkgevers kunnen laten zien dat ze maatschappelijk betrokken zijn door wsw’ers in dienst te nemen.

Zekerheid voor de wsw’er
Lukt het begeleid werken bij een reguliere werkgever niet? Dan kan de wsw’er terugvallen op ander werk binnen de Wsw. Zij behouden namelijk hun wsw-indicatie.

Hoe verloopt de procedure?
U geeft te kennen dat u een medewerker met specifieke vaardigheden zoekt. Door ons wordt er een kandidaat geselecteerd en er vindt een kennismakingsgesprek plaats. Blijkt de kandidaat de juiste te zijn dan maakt u afspraken over een arbeidscontract. De contact-persoon van de Zuidhoek begeleidt de werknemer en beantwoordt ook uw vragen. De overeenkomst voor betaling van de loonkostensubsidie wordt afgesloten. U declareert per kwartaal de subsidie door een kopie van de loonstroken te overleggen.

Meer informatie
Heeft u vragen?
Bel: De Zuidhoek, afdeling Personeelszaken,
0111-413257.
E-mail: info@dezuidhoek.nl

Geïnteresseerd?

Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!

0111-413257
detachering@dezuidhoek.nl

of vul het contactformulier in!

detachering

Gemotiveerde en betrouwbare werknemers zonder bedrijfsrisico’s. Zonder administratieve rompslomp en met professionele begeleiding. Als werkgever kunt u alleen maar dromen van deze unieke combinatie. Tot nu toe. Want De Zuidhoek biedt u al deze voordelen en meer…

arbeidsontwikkeling

Zuidhoek Reïntegratie b.v. heeft een grote kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt. De infrastructuur van de Zuidhoek wordt volledig benut. Hierdoor is het mogelijk om zowel via de externe contacten als via het interne bedrijf voor maatwerk te zorgen in het zoeken van een baan.

contact

Deltastraat 8,
4301 RC Zierikzee

0111 413257
info@dezuidhoek.nl

Back To Top