Ga naar hoofdinhoud

detachering

Gemotiveerde en betrouwbare werknemers zonder bedrijfsrisico’s. Zonder administratieve rompslomp en met professionele begeleiding. Als werkgever kunt u alleen maar dromen van deze unieke combinatie. Tot nu toe. Want De Zuidhoek biedt u al deze voordelen en meer…

Gemotiveerde en betrouwbare werknemers zonder bedrijfsrisico’s. Zonder administratieve rompslomp en met professionele begeleiding. Als werkgever kunt u alleen maar dromen van deze unieke combinatie. Tot nu toe. Want De Zuidhoek biedt u al deze voordelen en meer!
De Zuidhoek heeft ruime ervaring met detachering
op de arbeidsmarkt. Ons personeel is breed
inzetbaar binnen productie, techniek, onderwijs,
zorg, dienstverlening en logistiek. Met slechts enkele aanpassingen aan de werkplek of -methode vormen ze een absolute meerwaarde.
Een werknemer met een arbeidshandicap is in dienst van De Zuidhoek en wordt gedetacheerd bij uw bedrijf.

Flexibele contracten

Detachering geeft u de mogelijkheid om contracten flexibel in te vullen. U bepaalt, in overleg met de werknemer en de consulent van De Zuidhoek, de duur van het contract, de werktijden en de aard van de werkzaamheden. Als het contract verlopen is besluit u wederom in overleg wat het vervolg wordt.

Beperkte administratie

De gedetacheerde werknemer ontvangt zijn salaris van De Zuidhoek en blijft daar in dienst. Er wordt gezorgd voor begeleiding van de medewerker. Uw administratie blijft beperkt, u hoeft alleen iedere week een urenlijst door te mailen. U betaalt een inleenvergoeding aan De Zuidhoek die gerelateerd is aan de werkzaamheden die een werknemer verricht.

Begeleiding

De werknemer met een arbeidshandicap is formeel in dienst van De Zuidhoek die dus eindverantwoordelijk blijft voor de werkgeverstaken. Er zijn regelmatig voortgangsgesprekken tussen u, een consulent en de werknemer. De dagelijkse leiding en toezicht liggen bij u als inlenende organisatie. Werk met De Zuidhoek!
U bewijst daarmee uw eigen onderneming een grote dienst. Tegelijkertijd gunt u mensen met een lichte arbeidshandicap een werkend leven en draagt zo bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Groepsdetachering

Heeft u (tijdelijk) veel extra medewerkers nodig, dan kan groepsdetachering een oplossing zijn. De Zuidhoek kan variabele groepen medewerkers inzetten voor in- en ompakwerk en montagewerkzaamheden. Voordelen:

 • u geeft aan hoeveel medewerkers u nodig heeft,
  op welke tijden en voor welke periode
 • de medewerkers werken op de door u gewenste
  locatie
 • de medewerkers worden begeleid door ervaren
  werkleiding
 • kwaliteitsbewakingzieke medewerkers worden
  vervangen
 • geen financiële risico’s voor uw bedrijf

Geïnteresseerd?

Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!

0111-413257
detachering@dezuidhoek.nl

of vul het contactformulier in!

arbeidskracht!

De Zuidhoek zit vol kracht en weet eenieders kracht goed te ontplooien én in te zetten. Onderstaand etaleren we wat mogelijkheden ter oriëntatie, maar schroom niet contact te zoeken voor maatadvies voor uw situatie of uitdaging.

begeleid werken

Wsw’ers werken vaak in of via een sw-bedrijf. Maar zij kunnen ook met begeleiding en (als dat nodig is aanpassingen aan de werkplek) werken buiten De Zuidhoek. Bij een reguliere werkgever.
Met aantrekkelijk financieel voordeel voor de werkgever…

arbeidsontwikkeling

Zuidhoek Reïntegratie b.v. heeft een grote kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt. De infrastructuur van de Zuidhoek wordt volledig benut. Hierdoor is het mogelijk om zowel via de externe contacten als via het interne bedrijf voor maatwerk te zorgen in het zoeken van een baan.

contact

Deltastraat 8,
4301 RC Zierikzee

0111 413257
info@dezuidhoek.nl

Back To Top